ΣΟΚ: Τουρίστρια πλησίασε φίδι για να το φιλήσει - Δείτε τι έγινε! video


Το γύρο του διαδικτύου κάνει αυτό το βίντεο που θα δείτε με μια 29χρονη Κινέζα τουρίστρια, η οποία επισκέφθηκε ένα πάρκο με επίδειξη φιδιών στην επαρχία Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Η Jin Jing, όπως είναι το όνομα της, θέλησε κάποια στιγμή να φιλήσει ένα πύθωνα, όμως, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο ερπετό δεν μπορούν να το εξημερώσουν!




Όπως θα δείτε στο πλάνο, η κοπέλα σκύβει να φιλήσει το τεράστιο ερπετό, που κρατούν στα χέρια τους δύο εργαζόμενοι, ωστόσο, το φίδι τινάσσεται απότομα και γραπώνει την μύτη της κοπέλας, χωρίς να την αφήνει. Στη συνέχεια, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε ορισμένα κοψίματα και μώλωπες στη μύτη της.

Για το ατυχές περιστατικό, οι διοργανωτές κατέβαλαν στην κοπέλα περίπου 3.000 ευρώ ως αποζημίωση. Φιλοζωικές οργανώσεις, πάντως, έχουν εκφράσει κατά καιρούς τις αντιδράσεις τους για τις συνθήκες κράτησης των ζώων (φίδια, ελέφαντες, μαϊμούδες και κροκόδειλοι) μόνο και μόνο για να παρελαύνουν μπροστά στους θεατές με σκοπό το κέρδος.
Δείτε το βίντεο:



Πηγη newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια