Μητροπολίτης Κορίνθου: Εύχομαι στον κ. Τσίπρα αν τα παιδιά του γίνουν GAY να παραστεί στα συμβόλαια συμβίωσης που θα κάνουν (video)


Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κορινθίας κ.κ Διονύσιος τον πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπα, ο οποίος από το βήμα της βουλής ζήτησε συγνώμη από τους ομοφυλόφιλους επειδή η πολιτεία άργησε να θεσπίσει το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Σεβασμιότατος κατέληξε λέγοντας πως θα πρέπει να σεβόμαστε μερικά πράγματα στη ζωή μας, να δίνουμε καλά παραδείγματα, δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά εκτραχύνουν τον άνθρωπο τέτοιες καταστάσεις τον κάνουν κτηνώδη και τέτοιοι άνθρωποι δεν μας χρειάζονται.



Ο Λαός μας δεν αξίζει τέτοια κατάντια δεν αξίζει τέτοιες προσβολές δεν αξίζει τέτοιες αναγνωρίσεις...

Ενώ εύστοχο και αυτονόητο ήταν το σχόλιο του πως αφού ο πρωθυπουργός θεωρεί δίκαια αυτή την ανωμαλία, ίσως θα πρέπει να του ευχηθούμε με το καλό να παραστεί στα συμβόλαια των παιδιών του στο μέλλον αν αυτά επιλέξουν να γίνουν GAY.





http://neosagroths.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Δεν ήξερα πως το blog είναι ομοφοβικό. Κρίμα γιατί τι είχα συμπαθήσει. Έχει δίκιο τελικά ο λαός όταν αποκαλεί κάποιον τσομπάνη με την έννοια που το εννοεί! Ποιος φταίει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεν δέχεσαι την άποψη του άλλου είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ανώνυμε 11:50μμ...
    Αφού λοιπόν θεωρείς κι εσύ την ανωμαλία ως κάτι φυσιολογικό, εύχομαι ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΑ να γίνουν "GAY"...
    Το ίδιο εύχομαι και σε ΟΛΟΥΣ όσους έχουν την ίδια άποψη με σένα. Αφού το θεωρείτε ωραίο, σας εύχομαι ολόψυχα να το αποκτήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλώς και το Blog δεν είναι ομοφοβικό, δεν ενοχλείται απο τις προτιμήσεις του καθενός στις προσωπικές του στιγμές.
    Αλλο πράγμα ειναι ομως το δικαίωμα του ανθρώπου να διαθέσει το σωμα του και το είναι του κατά τα γούστα του, κι άλλο πράγμα να κάνουμε το μαύρο άσπρο.
    Θες άνδρα δηλαδή άνθρωπε μου; Με γεια σου και χαρά σου, δικός σου είναι ο κώλος κανε τον ότι θες.
    Θες να συζήσεις και με τον σύντροφο σου; κάνε το κι αυτό.
    Θες να του γράψεις και στην διαθήκη σου την περιουσία σου; να το κάνεις και αυτό δική σου είναι.

    Γάμους και υιοθεσίες δεν σου χρειάζονται όμως, δεν τις δικαιούσαι ούτε τις έχεις ανάγκη.
    Απλά είναι τα πράγματα και απορώ πως ένα απλό θέμα το κάναμε τόσο περίπλοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oyte τα ζωα δεν βαζουν ''κρεας''στον κολο τους...αυτα εχουν ποιο πολυ νοημοσυνη....εγω δεν βλεπω ομοφοβικο το μπλογκ κ οσο για τσοπανηδεσ κ τετοια....εσεις οι προοδευτικοι ερχεστε σαν βρεμενες γατες στα χωρια για να φατε λιγο ψωμι...επειδη επεσε πεινα στη αθηνα...ο καθε νασ κενει οτι γουσταρει στο κρεβατι του αλλα μην θελουν να μας περασουν για κανονικο κ σωστο την ανωμαλια ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ρε στενόμυαλε έχω δύο αγόρια και αν αποφασίσουν να γίνουν γκέι ακόμα και τότε θα είμαι μαζί τους γιατί ακόμα και τότε θα είμαι ο πατέρας τους. Και βάλτε επιτέλους στο άδειο κεφάλι σας πως ένα σύμφωνο συμβίωσης δίνει τα ίδια δικαιώματα σε αυτούς τους ανθρώπους με αυτά που έχετε εσείς με τη κυρά σας και ούτε τα παιδιά σας θα υιοθετήσουν ούτε στο κώλο σας θα μπει τίποτα. Ψευτόμαγκες της εκκλησίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικαιώματα που έχουμε εμείς με την κυρά μας, τα έχει θεσπίσει η Πολιτεία, για να προαγάγει και να υποβοηθήσει το θεσμό της οικογενείας. Που αποτελεί, τη βάση συγκρότησης της κοινωνίας μας και των αρχών που τη διέπουν. Με το να παραχωρήσει τα ίδια δικαιώματα στους πΟύστηδες, το Κράτος αναγνωρίζει, ότι ο θεσμός της πΟυστιάς, είναι το ίδιο σημαντικός με το θεσμό της οικογένειας. Δηλαδή, το Κράτος έρχεται να προαγάγει και να υποβοηθήσει την παρά φύσει σύζευξη.

      Διαγραφή
    2. Όλα τα χε η Μαριωρη ο Φερετζές την έλειπε....Αν εσύ είσαι τόσο φιλελεύθερο Αρσενικό και θα παριστασαι στο Σύμφωνο των Εν Δύναμη Gay παιδιών σου ,δεν υποχρεούται η κοινωνία να σε χαρακτιρισει Πατέρα!

      Διαγραφή
  6. kala μεγαλε δεν ειπαμε αν ειναι γκει τα παιδια σου να τα κρεμασεις...αλλα μην μας παιρνας την ομοφυλοφιλια σαν κατι φυσιολογικο....mesa sστη βουλη φιλαγε αντρασ στο στομα αντρα... ελεος...γκει παρελασεις κανουν ενω οι παρελασεις του στρατου τουσ πειραζουν....απλυτοι ανθελληνες κ αδερφες...μακρονησο γρηγοραααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο χαρακτηρισμός μισάνθρωποι είναι ότι σας αρμόζει. θα ήθελα πολύ να δω τη συμπερισφορά σας οταν ανακαλήψετε πως το δικό σας παιδί είναι γκέι, αν και δεν σας το εύχομαι, γιατί αυτό σίγουρα θα κάνει δυστυχησμένο όχι εσάς αλλά το καημένο το παιδί σας, γιατί θα έχει εσας για πατέρα του. Στη Μακρόνησο πέθανε ο παπούς μου όταν οι πρόγονοί σου τα φασισταριά προσπαθούσαν να του κλείσουν το στόμα ρε ηλίθιε φασίστα. τέτοιου είδους οικογένεια να την χαίρεσε ρε ανθρωπε του Θεού «σου». Αυτή η χώρε τελικά δεν πρέπει να σωθεί, γιατί δεν της αξίζει και γιατί έτσι μόνο θα γίνουμε άνθρωποι. Και μη μπείτε στο κόπο να απαντήσετε γιατί δεν πρόκειτε να το αναπτύξω παραπέρα, αρκετά ασχολήθηκα με τη πάρτη σας.
    ΥΓ: Νομίζω πως ο διαχειριστής του μπλογκ οφείλει και πρέπει να λάβει θέση, τώρα θα μου πεις με τέτοιο άρθρο με τον «σεβασμιότατο» μητροπολίτη Κορινθίας τη άλλη θέση να λάβει
    Γεια σας γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Διαχειριστής εχει ηδη παρει θεση αν διαβάσεις τα σχολια πιο πανω θα την δεις.
    Αδυνατώ να σε καταλαβω ομως.
    Δηλαδη διαπιστώνουμε οτι το παιδι μας ειναι gay ετσι;
    Αν το παντρέψουμε με αντρα θα νιωσουμε καλυτερα;
    Σε τι θα χρησιμεψει στο παιδι ενας γαμος με εναν αλλον αντρα;
    Ζηταω συγνώμη απο τους αναγνωστες μου, μα εγω δεν βλεπω τι αλλο θα μπορουσε να πει η εκκλησια απο αυτο που ηδη λεει.

    Αν ελεγε οτι συμφωνω και θα ευλογήσω τον γαμο των gay την αλλη μερα δεν θα υπηρχε εκκλησια πολυ απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είπε κανείς για γάμο ούτε για υιοθεσίες, είναι απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης που δίνει δικαιώματα σε αυτούς τους ανθρώπους όπως έχεις εσύ με τη σύζυγο σου. Τόσο απλό. Και ούτε ζήτησε κανείς από την εκκλησία να παντρέψει ένα ομόφυλο ζευγάρι. ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ή ακόμα αδυνατής; Αν όχι μη το παλεύεις άλλο γιατί απλά δεν χωράει στο στενό σου κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν στο μελλον θα ερθει και νομος για να υιοθετούν και παιδια εσυ θα εισαι κατα δηλαδη;
    Αυτο που ερχεται προσπαθουμε να αποτρεψουμε με τις αντιδρασεις μας, δεν μας ενδιαφέρουν τα γουστα του καθενος κατα τα αλλα.

    Μιλας για δικαιωματα της συζύγου μου.
    Τι εμποδιζε εναν gay στην προηγουμενη κατασταση να αφησει την περιουσια του με διαθηκη στον σύντροφο του δεν καταλαβαινω, και θελει γαμους;
    Γιατι γαμους θελουν, θα τους δειτε στα δημαρχεία να τους ριχνουν και ρυζι και να μου το θυμηθείς.

    Απο οταν η Ελλαδα ζηλεψε τον πολιτισμο των Ευρωπαίων, εχασε κι αυτον που ειχε.
    Αυτο εχω εγω να πω.

    Και μην με προκαλεις να σου απανταω, αφου δεν πρόκειται να συμφωνησουμε ποτε για να σκαμε τις καρδιες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις δίκιο μεγάλε ότι και να πω εγώ εσύ θα έχεις πάντα δίκιο γιατί εσύ είσαι ο πολιτισμός και οι απόψεις σου. Καλή συνέχεια στον αγώνα σας και στον αγώνα της εκκλησίας σας. Δε φταίς εσύ αλλά εγώ που σε διαβάζω. Ζητάς και συγνώμη από τους αναγνώστες σου κιόλας ρε γελοίε γιατί κάποιος σαν και μένα εξέφρασε την αποψή του εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπου σταματάνε τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ύβρης...
    Άντε βίον ανθόσπαρτων να έχεις σου εύχομαι, με ένα καλό παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου είπα ρε τσοπάνη να ανοίξεις τα μάτια σου και να διαβάσεις, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε κάνει άνθρωπο. Ομοφοβικέ πανηλίθιε. Είχαν δίκιο στα σεμινάρια όταν συζητούσαν για το πόσο καραγκιόζης είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ωραία σεμινάρια συμμετέχεις βλέπω σε δίδαξαν πράγματα που σε ωφέλησαν.
    Ομοφοβικό με λες επειδη ειμαι κατα του γαμου και της υιοθεσίας παιδιών απο τους ομοφυλοφιλους;

    Ειπα εγω οτι τους φοβάμαι ή οτι τους εχθρεύομαι, ή οτι τους απεχθάνομαι ποτε;
    Δηλαδη μονο αυτοι εχουν δικαιώματα σε αυτο τον κοσμο;
    Οσοι δεν συμφωνουμε με τις αφύσικες ιδεες σας ειμαστε ομοφοβικοι;
    Τι θες να διαβάσω δηλαδη πουστροβιβλία; ε οχι δεν θελω να τα διαβάσω.

    Αν σου πω οτι κανενας πολιτισμός και ποτε, δεν εδωσε τετοια προνόμια στους gay θα με βριζεις παλι γιατι δεν εχεις και τι αλλο να πεις.

    Και κάνεις και κατάχρηση της καλοσύνης μου, να εχεις βημα και να με βρίζεις.

    Με το ζορι δηλαδη θες να αποδεχτω οσα γελοια εγιναν μεσα στην βουλη των Ελλήνων;
    Στο ξαναειπα να μην με προκαλεις γιατι δεν προκειτε ποτε να συμφωνησουμε.
    Εχε εσυ την γνωμη σου, και να εχω κι εγω την δικη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή