Τι παθαίνει κάποιος όταν τον δαγκώσει στο δάχτυλο ένα δηλητηριώδες φίδι; (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το δήγμα από ένα δηλητηριώδες φίδι είναι πάντα επικίνδυνο και εάν δεν το προλάβουμε τότε σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι αποκρουστικό μέχρι και σκληρό. Δείχνει το δάχτυλο ενός ασθενούς που ενώ έκανε κάποιες αγροτικές δουλειές τον δάγκωσε ένα δηλητηριώδες φίδι, το οποίο κατά λάθος και δίχως να αντιληφθεί, ενόχλησε.


Ο πόνος ήταν αφόρητος, σχεδόν λιποθύμησε και οι συγγενείς του που τον είδαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Για καλή τους τύχη εντόπισαν και το φίδι και κάποιος ατρόμητος το έπιασε και το έδειξε στους γιατρούς έτσι ώστε να γνωρίζουν τι φίδι ήταν και τι καταστροφή μπορεί να κάνει το δηλητήριο του.



Ο άνθρωπος σφάδαζε από τους πόνους. Οι γιατροί του χορήγησαν βαριά αναλγητικά και όταν πλέον τον έσωσαν, ύστερα από μέρες έπρεπε να σώσουν και τη σάρκα από το σημείο που τον δάγκωσε το φίδι. Η σάρκα σάπιζε. Είχε γεμίσει πύον, είχε μαυρίσει και είχε πρηστεί.

Θα δείτε πως την αφαιρεί ο γιατρός και μάλιστα πως εισχωρεί τόσο βαθιά που φτάνει στο κόκαλο για να την καθαρίσει. Ο γιατρός τονίζει πως ο ασθενής θα πρέπει να κάνει πλαστική στο δάχτυλο όταν θεραπευτεί εντελώς διότι οι ιστοί του δέρματος είναι καταστραμμένοι.

http://neosagroths.blogspot.gr/

Πηγή: http://www.topontiki.gr/ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια